Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 2 March 2012

1 bulan??

Assalamualaikum Semua! ^_^

mak aih. tak sedarnya masa terlalu cepat berlalu.

bila tengok yang ini,

 rasa macam, ok, takpe. 60 hari lagi. lebih kurang 2 bulan lagi. banyak lagi masa kot.

tapi bila tengok yang ini..


hah???

1 month?

1 month = sebulan?

oh maiii saya dah makin terasa debarnya. yelah. macam banyak sangat benda tak settle lagi. catering tak confirm kan lagi. aih dais pun tak confirm ada ke tak.

aduhai. inchik tunang dah nak datang jumpa ibu ayah untuk bagi half dari duit hantaran.

huwaa rasa nak menangis. berdebarnya!

kawan-kawan ada tips tak macam mana nak redakan sikit debaran ni?


Jantung berdegup kencang,
Ms Humaira

8 orang si cantik sudi komen:

erin moshimoshi said...

laaa mcm mana tu ..erin penah alami ..
mmg debar2 aisya :)

::Aja:: said...

hahahhaa.ilangkan rasa debar2 tu..kene excited nak tawen lak..:D

fitria said...

selawat byk2 k.insyaAllah semoga semuanya berjalan lancar..

cik enul said...

kalu macam tuh tgok la ticker yang ats tuh je..
hehehe..
gud luck dear..hehehe

Hanys Jehari said...

Dh byk setel kn? Sy pun hr tu ada 2 bln buat persiapn. Dn dkrng cuma ada 30 hari je lg... Makin neves.

S.n.Fariza said...

:D. gementar

..ika itu aku.. said...

masa cepat je skrang ni kan..
moga diprmudahkan segalanya dear..
jangan gemuruh2 k, i'allah semuanya smooth je nanti =)

cik helena said...

hahaa comel la..buat je mcm biasa.mesti okey ..



sukahati je bg tips kan.haha