Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 17 July 2012

Dah Lamaa..

Assalamualaikum ^_^

Hai Semua!


kita kannnn dah lama tak datang sini.

ada lagi ke orang nak kawan dengan kita kat sini?

seronok tengok wedding preparation kawan-kawan. kita hanya jadi silent reader sahaja.

kita janji nak review wedding kita tapi tak buat-buat juga. maaf.

kita baru miscarriage last week. so takes time nak heal.

rindu korang semua.

Puan Aisyah Humaira

10 orang si cantik sudi komen:

Suria said...

semoga humairah cepat sihat~~ ;)

kisah hati said...

takziah ye. dan semoga awak dan suami tabah dan sabar. smua terjadi ada hikmah dan dah ditetapkan olehNya. kita hanya perlu sabar, redha dan berusaha lagi. insyaallah..

Boo said...

Hai awak! Saya selalu tunggu blog awak muncul... review lah cepat. saya kawin lambat sikit dari awak. hehee awak sihat ke Puan Humaira?

hdsykn said...

Sorry to hear that. Jaga diri ye and selamat berpantang :)

Aisyah Humaira said...

Suria~
aminn.. thanks ya sudi melawat sini lagi :)

kisah hati~
bak kata boss kita, "usaha tangga kejayaan.. berusaha tu seronok, kan?"
haha..

Boo~
wah! tak sangka ada orang tunggu.. terharu.. T___T huhu.. dah semakin mensihat lah sekarang :)

hdsykn~
takpe.. thanks ya :)

cikCT said...

takziah puan humaira

dh ada yg menanti utk memimpin tgn kamu di syurga nnt :)

[az azhari]™ said...

take care cik kak. insyaAllah ade rezeki lain kali :)

Aisyah Humaira said...

cikCT~
sejuk hati mendengar.. hehe.. tapi keguguran masih berbentuk darah beku.. belum jadi daging :)


az azhari~
huhu.. baik cik kak.. insyaAllah, doakan ye :)

Boo said...

sabar kak,, ada hikmahnya disebalik kejadian yg menimpa akak ni. Insya Allah, rezeki anak akan dtg jua. Amin :)

Aisyah Humaira said...

Boo~
insyaAllah.. amin.. thanks ya! ^_^