Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 17 April 2012

Fitting Baju Beliau (13 days more!)

Assalamualaikum Semua! ^_^

macam dalam entri sebelum ni, kita ada pos pasal beliau pergi fitting baju kat kedai ibu ayah kan?

nah, tengok ni...


hehe. mana boleh tunjuk gambar full lagi kan. tak surprise lah kan.

:D

nasib baik beliau suka dengan kain & design yang ayah buatkan.

baju nikah ok.

baju resepsi pun ok.

baju bertandang, kecil sikit. tapi ok aje. jangan naik badan lah untuk majlis bertandang nanti. hehehe.

beliau kata, "jarak dua majlis ni hampir sebulan juga ni. awak jangan sumbat saya dengan masakan awak banyak-banyak tau? nanti tak muat baju."

hehe.

tapi normal kan lelaki naik badan lepas kahwin?


p/s: siapa boleh tolong kita? kita tak dapat view group B2B 2012 kat facebook tu.. kenapa ye? T____T


Yang Menunggu Hari,
Ms Humaira

4 orang si cantik sudi komen:

Nisa Dawi said...

dah tak lama..=)

semoga semuanya di permudahkan...amin...

Mawar Fadzil said...

wahhhh 13 days more.. if i were you, mmg dah berdebar2 sgt ni! hehe. yes, normal la berat badan naik skit lepas kawin.. orang bahagia kan. :) but thats ok, it shows you're a good wife!

Cik Zimie said...

warna baju tu macam baju family utk majlis nikah nanti hehe.

awk terkeluar dari group tu ke?

Aisyah Humaira said...

Nisa Dawi~
tu lah.. hehe.. amin.. :) tenkiyuu..


Mawar Fadzil~
tapi kan kita belom rasa berdebar.. haha..
wah, a good wife eh? mmg beliau dah risau sangat ni baju tak muat utk btandang nanti.. haha..


Cik Zimie~
eh eh, ye ke? haha.. takpe, majlis kita tak sama hari... hehe.
tak tau la zimie.. kita tak boleh bukak T___T