Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 18 April 2012

Ideas for Baju Nikah *for Reception as well* (12 days more!)

Assalamualaikum Semua! ^_^

tadi jalan-jalan baca blog sekejap. konon menghilangkan bosan. lepas tu terbuka satu blog ni (my sis sangat suka baca her blog),

www.proudduck.com

owner: vivy yusof.

vivy ni dah masuk mag, paper & wanita hari ini. dia sebaya saya dan sangatlah saya kagum dengan pencapaian beliau.

beliau pun bride to be 2012. insyaAllah this coming June will be her wedding day.

here are some photos yang pada saya sangatlah cantik. maybe boleh dijadikan sumber idea untuk B2B lain?

coz mine dah siap. sob! tak dapat nak melaram cantik-cantik macam ni *sigh*












semua gambar adalah dari entri ini.

so girls yang masih belum idea baju macam mana for your wedding nanti, hurry up! these designs are awesome!


Yang Fikir nak Buat Baju Baru untuk Attend Kenduri Orang Lain Pula,
Ms Humaira.

5 orang si cantik sudi komen:

Mawar Fadzil said...

i so needed this! thank you!

LeaQistina said...

huhu~ Thank you Cik Aisyah Humaira... akhirnya...

Aisyah Humaira said...

Mawar Fadzil~
hehe.. welkam.. ^_^ good for sharing :D


LeaQistina~
akhirnya apa tu cik Leaqistina?

LeaQistina said...

akhirnya jumpa jugak design2 yg boleh ditengok.. hehe~ jamu mata...

Aisyah Humaira said...

LeaQistina~
jamu jamu jugak.
jangan lupa pilih untuk diri sendiri ^_^