Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 19 April 2012

Perangai Pelik dan 11 Hari Lagi *Tarik Napas!*

Assalamualaikum Semua! ^_^

fuuuhhhh 11 days to goo!

ok, orang kata, nak dekat-dekat timing ni, makinnnn banyak dugaan kan? dan dugaan tu datang dalam pelbagai bentuk, kan?

alhamdulillah lebih kurang dalam saat-saat lagi sebulan nak menikah tu, memang kami sedang berdepan dengan saat genting sampai nyaris putus tunang. tapi alhamdulillah, berjaya dihadapi.

tak tahu lah kat depan ni ada apa lagi cabaran kan. just mampu bersabar dan sabar dan sabar.

kadang dugaan tu datang bukan dari kita atau tunang. tapi dari family pun dah cukup menekan. tertekan.

sabar.

memang itu saje lah kuncinya.

cuma lately ni inchik tunang agak pelik sikit.

kalau kita lambat reply mesej aje, dia merajuk.

pelik.

sebab selama ni dia tak berapa kisah sangat.

he sort of nak attention lebih dari kita sekarang ni.

baru lambat beberapa minit, datanglah mesej beliau, "dah tak nak mesej saya ye?"

padahal kita dah tertidur sebab penat sangat kat office. esok pagi baru minta maaf.

tunang korang pun ada perangai pelik ke lepas bertunang?


Yang Nak Ambil Baju Dry Cleaning Hari Ni,
Ms Humaira

8 orang si cantik sudi komen:

Asfiza said...

lepas bertunang tak ada pulak.. tp sbelum bertunang ada lah.. hehe..

sabar ye awak.. dia nak manja2 tu..hehe

nurul izayani said...

mcm yg u kata td.. sabarrrr.. mayb btul la tu, dia nk attention lebih..

Miss Amateur Cook said...

hehe comel je kalau lelaki merajuk mcm tu. semoga humaira tabah mengahadapi hari yg mendatang. dan semoga segala urusan dipermudahkan oleh Nya. insyaAllah. bestnya nak nikah dah! ^_^

Nisa Dawi said...

erm....perubahan hormon kot..kekeke..

Nisa wat masa ni belum pasan apa yang lain...baru lagi kot..hehe

nuraien said...

biasalah yunk..nak dkat,lg tekanan..sabo k..bykkn berdoa

LeaQistina said...

hurm~ kisah kita terbalik....

enchek tunang saya, lepas bertunang dia jadi macam tak berapa nak kisah... kadang2 rasa mcm dia tersangatlah caring tp ada masanya rasa mcm xada org nk ambil peduli... dia macam hanyut dengan dunia dia sampai tak peduli tunang dia dh...

huhu~
sungguh alam pertunangan tersangatlah mencabar... baru sebulan bertunang tp dh pelbagai kontroversi tercetus... dan saya pula jadi semakin sensitif... adoi2~

Tahniah kepada Cik Humaira & pasangan sebab bakal disatukan tak lama lagi... semoga kalian berjaya mengharunginya sehingga akhir nanti... cabaran lepas kawen pasti berbeza nanti...

doakan kita org jugak yer sebab we all lambat lagi... huhu~

Hanys Jehari said...

Ye betul... Ms btunag husbnd sgt lovey dovey... Sgt yeruja dgn hal2 baju n bnd2 yg kita rasa simple... Good luck awak. Bykkn bdoa.. Jgn kerna hal.kecik berbalah..

Aisyah Humaira said...

Asfiza~
tu lah.. manjanya lah haiii..


nurul izayani~
tu la.. kesian pula dia. hehe..


Miss Amateur Cook~
haha.. comel tu comel jugak. tapi rasa penat juga nak memujuk. baru sedar selama ni kalau kita merajuk, dia pun susah nak pujuk sebenarnya..


Nisa Dawi~
haha.. bukan selalu perempuan ke yang berubah2 ni? haha..


nuraien~
Puan Aein! haha.. tu la.. sekarang ni kat rumah asyik rasa tegangggg aje.. sob sob sob~


LeaQistina~
baru sebulan kot.. hehe.. tunggu lagi sebulan nak kawen tengok macam mana.. haha..
ye betul, memang zaman bertunang teramatlah mencabar.. penat.. rasa tak sabar2 nak selesaikan semua ni..
hope Cik LeaQistina bersabar menunggu saat tu nanti, ye?


Hanys Jehari~
tu lah.. sekarang kita banyak gaduh dnegan parents pula.. *sick*