Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 19 January 2012

Mari tengok baju murah-murah cantik-cantik.

Assalamualaikum Semua! ^_^

saya masih bizi dengan projek di office yang kena submit bulan mei ini. *dahlah kahwin pun bulan tu*.
memang tak menang tangan nak buat kerja sampai boss kata, "projek tak siap, tak boleh kahwin!"

T____T *nangis*

kalau macam tu lah gayanya, saya hantar notis berhenti serta-merta.

muahaha.

tadi jalan-jalan jap kat fb dan terjumpa ini,

Aliya Natasha Collections

banyak juga koleksi baju pengantin, tunang, korset, inner, veil, yang boleh dibeli atau disewa.

meh lah tengok sini.

gulp


waaa...


*pengsan*


boleh tengok lagi banyak koleksi dalam fb ni. sila klik.

yang penting, ianya murah. silalah tengok.


*dah beli baju sendiri so tak boleh nak berangan lagi dah*


Spread Love,
Ms Humaira

4 orang si cantik sudi komen:

mrs irmidrza to be said...

owhhh....nnt pas exam miza nak usha2 la...tq share info dear...

Angah86 said...

ai humaira... :)
wah..mmg canteq baju2 2..:)
baju nikah angah same mcm gmbar no 2 tu... :)
Angah beli siap kat nilai je...hehehe

❦❦❦ ~ Cik Sue ~ ❦❦❦ said...

Hahaha..nice giler!! Nak kene diet lagi ni.. kalau x mimpi la dapat pakai cmni.. T_T

follow n link me back ya :)

http://www.our-wedding-diaries.blogspot.com

Aisyah Humaira said...

miza~
ya, sila usha lepas habis exam.. kalau tak nanti takleh jawab exam :P


angah86~
aiii~~~ wahooo kat nilai? murah tak?


cik sue~
hahaha kita pun tade la diet mana.. hohoho.. thanks dear..