Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 7 January 2012

Official Photographer - Anyone?

Assalamualaikum Semua! ^_^

lepas je kes gambar tak jadi masa E-Day hari tu, saya terus decide untuk ambil official photographer for my wedding day. sedih, sayu, bila tengok gambar-gambar masa hati pertunangan tu sangatlah... husy~ tak tau nak dikata lah!

tapi still thanks to my sister yang cuba juga susah payah untuk capt momen-momen masa tu. walaupun yang lebih banyak adalah momen dalam bilik yang macam tongkang pecah tu, dan momen dia dengan the cousins yang bergaya sakan depan kamera. siapa pengantin sekarang?

sesuailah dengan konsep unplanned engagement day dan no budget punya bride kan? haha.

tapi tu lah, official photographer & videographer LANGSUNG TAK ADA dalam senarai bajet saya. saya tak perlu outdoor photoshoot. saya hanya nak saat indah sepanjang hayat tu dapat di'capt' dengan sempurna. suasana masa akad nikah dan kenduri tu nanti. tu yang saya nak simpan dan kenang sepanjang hayat.

macam mana ye? any ideas girls?

*asyik minta idea kat korang aje kan? soriii.. buntu..*


Yang Buntu,
Ms Humaira.

12 orang si cantik sudi komen:

Afzan Mazelan said...

Chroma Photografix

https://www.facebook.com/ChromaPhotografix

hello there! kami menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah dan like page kami :)

Afzan Mazelan said...

Afzan Mazelan

http://afzanmazelan.wordpress.com

hello there :) saya menawarkan pakej photography utk pelbagai event murah dan hasil yang menarik dan bpuas hati. sila sila lah singgah ;)

Afzan Mazelan said...

Chroma Photografix

https://www.facebook.com/ChromaPhotografix

cepat cepat grab promotion! ;)

Afzan Mazelan said...

Afzan Mazelan

http://afzanmazelan.wordpress.com

cepat cepat grab promotion!;)

Cik Azizah said...

aisyah takde OP lagi?? samalah jijah yunk..sampai sekarang OP masih tak jumpa yg sesuai padahal lagi sebulan lebih je ni..huhuhu

Rina Hamid said...

salam..sy suggest shahfazrie miskon dari clicks the moment...try search dlm fb ya :)

miss.razi said...

hi dear.. 1st drop my comment.. salam perkenalan.. :)

u bajet brape utk OP.. try tgk this page.. cik dida yg suggest..

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2949026171136&set=a.2891232846339.2149072.1425787170&type=3

Serigala Maroon said...

dear, try kontek detik indah photography .. dorg punye gambar mmg awesome!

www.detikindah.com

Aisyah Humaira said...

Afzan Mazelan~
thanks :)


Cik Puan Azizah~
haha nan hado :P jijah lagi lah lagi bape hari je kannn.. helpp~ tamo yg ribu ribu tu.. sobbb~


Rina Hamid~
w'salam. oh, thanks rina.. nanti kita try search ;)


miss.razi~
salam perkenalan juga :D
bajet, takde bajet. haha. tu kena korek-korek kat mana yg boleh tu.. T___T ok, i try.. thanks :D


Serigala Maroon~
oh.. ok.. thanks dear :)

Sumayyah Nadhirah said...

SILA LA JENGUK SINI:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.229887780361334.76971.177848308898615&type=3

FROM SECA =)

Sumayyah Nadhirah said...

owh ye kalau x dpt...cube search SECA photography dkt FB.. =) mmg cantek

Aisyah Humaira said...

Sumayyah Nadhirah~
oho0o thanks dear :)