Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 1 February 2012

Progress: 0!

Assalamualaikum Semua! ^_^

thanks untuk semua yang komen dalam entri diet pemakanan tu :) love you muah muah. hehe. marilah kita amalkan cara pemakanan yang sihat. bukan masa bujang ni aje, dah kawen nanti lagi kena jaga badan. untuk suami. eheh, gatal~!

waaa kita dah masuk bulan februari!

selalunya, awal bulan macam ni, saya akan list kan, target untuk bulan ni. oh my dear, 3 months to go! ya Allah dah mula rasa senak berdebar-debar ni!

setakat ni, progress kita, 0. ye, 0. T____T

kita tak finalize lagi design baju nikah yang kita nak. alhamdulillah, baju untuk resepsi kedua-dua belah pihak dah confirm, dah ada. tinggal baju nikah ni la kita masih ting tong. ibu nak macam ni, kita nak macam tu. i just told my mum, ibu siapkan aje bajunya, perinciannya, biar kita yang tambah. pandai-pandailah kita masa tu kelam-kabut nak fikir macam mana nak design manik ke flower ke hape ke.

makanan, insyaAllah dah setel. dah cakap dengan akak tu, cuma belum bayar down payment.

apa lagi ye nak buat?

oh, doorgift belum fikir lagi nak beli apa.

pelamin? alamak, macam mana ni. saya dah tak cukup bajet.

photographer? alhamdulillah seorang junior bermurah hati nak tolong ambilkan gambar. *seronok!*

hujung minggu ni ambil kursus kahwin, insyaAllah. hope tak tangguh lagi dah. penat dah 3 kali batalkan. dah naik malu dengan orang pendaftaran tu. 

9 februari ni pergi set appointment dengan klinik kerajaan untuk ujian HIV.

apa lagi benda-benda besar yang saya tertinggal ye?

kawan-kawan macam mana pula?

p/s: dah dapat kad kahwin uya! thanks dear!


*kita sangat bizi, tau kan? macam mana nak fikir pasal wedding ni? pening!*


Yang sangat pening,
Ms Humaira

4 orang si cantik sudi komen:

Kikin Amer said...

samala kite pun lagi 3 bulan je ni...bulan 5 da nak dekat tapi doorgift tak finalize lagi,baju bertandang tak siap lagi...feb ni baru nak pg hiv test,13hb. then d aboleh submit legal doc semua. baru lega kot. hehe :) good luck dear!

http://lamaransidia.blogspot.com

anaztasias nora aira said...

saya penah rasa mcm tu dulu hehehe :)

adibahrisha said...

sabar k. wat pelan. insyaallah sempat

Aisyah Humaira said...

Kikin Amer~
at lis da ada tarikh hiv test yg paling ditakuti tu! hahaha.. rasanya kalau dah submit legal doc tu baru lega kot.. huhu..


anaztasias nora aira~
rasanya semua B2B rasa benda yg sama kan?


adibahrisha~
haha.. dengan kekangan kerja, takut sangat semua tak sempat..