Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 13 December 2011

Baju Kahwin Anganku Musnah T_T

Assalamualaikum Semua! ^_^

eh eh, tajuk tu macam nangis, tapi ikon lepas salam tu macam happy aje.

takpe, takpe. hidup kena happy, ye tak?

kawan-kawan, sob sob sob sob~~~

ingat lagi tak entri yang saya kata saya design sendiri baju nikah saya? tapi kan.. sesuatu telah berlaku.


....


....



one fine day, ibu tunjukkan satu baju dan suruh saya cuba. baju tu dari kain lace.

kebetulan baju tu memang muat dan terletak cantik di badan saya. then saya tanya ibu, "ni baju siapa?"

ibu jawab, "baju nikah awak la.. nanti tinggal nak beli kain untuk baju yang lelaki aje.."


aaa... apa? baju nikah saya?


huwaaaa T_______T

punah impian saya nak pakai baju design sendiri di hari pernikahan.

huwaaaaa T_______T

nangis ni...

saya pujuk hati, serius ni pujuk hati sendiri, "eh, takpe la, lawa juga lace yang ini."

serius saya sedang pujuk hati ni nak terima baju tu dengan redha.

tapi dalam diam saya bertekad dalam hati,

tak apa, tak apa, tau lah saya nak tambah apa kat baju ni biar pun bukan design saya tapi saya akan tambah perincian ikut suka saya.

haha.

aci tak macam tu?


Yang Redha Paksa Terima Lace,
Ms Humaira.

SOB!

9 orang si cantik sudi komen:

εїз Cik Fasya εїз said...

alahaiii..cian kt awk...

izaFiza said...

hee..bgusla bju dh settle.lau rasa kurang tmbh la manik2 watsoever.=)

Sfarlina said...

dear, trma je lace tu..tp ikut citarasa u :D

Renee Meow said...

yang kasi teaser sket baju tu? heheeh nak tgk jugak.... ;p

dhiera said...

humairah sabar ye. ubah la sikit2 macam baju impian kamu.

dari bahagian yang lain, itu namanya rezeki! hek.

Aisyah Humaira said...

εїз Cik Fasya εїз~
tu laaa.. sob sob sob~ da nak nanes nanes da ni.. huhu..


izaFiza~
dia tak kurang, tapi kita tak suka lace.. di situlah kekurangan.. muaaaa....



Sfarlina~
hakhakhakhak~~~ sedang belajar redha ni... isy! tapi memang beraaatttt hati sangat2.. sobb!


Renee Meow~
ahah, teaser? hari tu tak sempat nak snap picca.. takpe takpe.. demi u nanti i snap kan picca baju tu kayh huk huk huk~


dhiera~
masalahnya memang totally different.. haha.. dah tak boleh nak alter cemane dah.. hahaha..
tapi betol, dari sisi yg lain, tu rezeki namanya dah siap tinggal pakai.. ngee~

SitiHalisa [Lysa] said...

Untunglah dapat baju free. Hehehhe. Tunjuk teaser ok? :PP

Schaz said...

dear, la tahzan..insyaAllah ada sesuatu utk u sbb dh redha n turutkan pilihan ur mother dear..lace pn cantik jgk lps ditmbh pearls n crystal..sure kebaboom!

Aisyah Humaira said...

SitiHalisa [Lysa]~
hahahahaha untung :D


Schaz
sob sob sob~~ tu dah satu hal kena tambah.. huhuu~~