Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 10 December 2011

Belum pukul 11.59pm, so masih sempat! ~GIVEAWAY:Stunning Me!! by Qaseh Elyn~

Assalamualaikum semua! ^_^

memang nak join GA ni. tapi tertangguh-tangguh. tadi baru perasan. tengok jam, alamak, dah pukul 11 malam! cepat-cepat! tapi internet lambat pula nak masukkan imej ni. internet pun gerhana ye?

-_-"



ini badge GA ini! sila lawat blog beliau.




cakap pasal angan-angan saya...


saya nak veil macam ni! inspired by kate middleton punya veil. simple, nice!



tengok lah coraknya tu. cantik sangat..


tapi, saya nak dia flow macam ni,


inspired by bella swan wedding veil. dia macam flow, panjang. geramnya.

dapat ke saya veil impian hati ni?

cita-cita haruslah setinggi gunung kan?

haha


Yang Sangat Nak Veil,
Ms Humaira.

2 orang si cantik sudi komen:

K.I.N.A said...

hehe..sempat jugak hantar..alhamdulillah..goodluck dear!

Aisyah Humaira said...

KINA~
kina? waaaa macam tak caya kina baca blog kita! terharu terharu! sobb~~

ahaha.. all the best! tapi kita rasa kina macam boleh menang.. cara penceritaan sangat menarik.. heee~