Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 1 December 2011

Hiasan Bilik Pengantin atau Pelamin?

Assalamualaikum Semua! ^_^

wah, siap ada tanda seru. hehe. bukan apa. sayang kamu-kamu semua yang sudi follow blog kita yang tak seberapa ni. auww malu. ada ke orang baca? hii~ apa pun thanks untuk kawan-kawan semua yang sudi baca. mmmuuaaahhhh flying kiss untuk kawan-kawan. ^_~

tadi kan, lepas office hour saje lah cari makanan best-best sikit. almaklum gaji dah masuk. cuba kalau gaji belum masuk, makan megi aje la hari-hari. eh, megi cup pun mahal apa...

restoran western ni simple saje. dan harga pun tak berapa mahal, affordable. nak kahwin ni kan, duit yang mengalir keluar tu kena ikat sikit. huhu.

eh, kat sini kita bukan nak cerita pasal makanan atau restoran mahupun gaji yang baru masuk itu. kita nak cerita pasal ini:

sementara menunggu makanan sampai, kita pandang sekeliling restoran. dekorasi tak ada apa sangat pun. biasa macam kedai makan lain. pandang kiri kanan atas bawah.. eh, atas lagi sekali, eh, cantiknya. pandang atas sekali lagi...







alamak. cantiknya. terus ambil handphone dan snap gambar. alamak, gambar kat phone tak cantik. real nye cantik.

best kan?

boleh buat untuk bilik pengantin.. ermm.. apa lagi ye.. pelamin pun ok. just kena fikirkan satu kelainan lah untuk pelamin tu.

uhh... suka tak?

pada kita, kita tak guna kot. hehe.



Yang tengah cari tune lagi untuk wedding preparation,
Ms Humaira.

2 orang si cantik sudi komen:

HazyIsle said...

dear..pomander ball tu diy je..jimat.. ;)

Aisyah Humaira said...

HazyIsle~
tak minat sangat pun pomander ball tu sbnarnya.. haha~