Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 30 November 2011

Wedding in Breaking Dawn (Twilight Saga)

Assalamualaikum Semua ^_^

saya nak veranganssss kejap boleh?

hehe.

alaaaa boleh la plisss.. asyik berpijak di bumi yang nyata aje. sekali sekala nak juga terbang di kayangan.

haha.

siapa dah tengok breaking dawn?

oh oh. soalan ni khusus untuk peminat twilight saga. oh, yang tak minat twilight pun boleh cuci mata.

ye, saya memang peminat twilight saga yang baca buku sahaja sebab muvee new moon & eclipse tak sempat tengok.

sad life sad life. ni ke namanya peminat?

kesal woo tak dapat tengok muvee nan dua tu tapi takpe, da ada softcopy. haha.

saya baru tengok breaking dawn masa cuti ujung minggu hari tu bersama yang tersayang. ye, adik yang tersayang. nak ajak si dia? memang tak lah! katanya, "membazir tengok wayang. baik beli cd tengok kat rumah boleh berkali-kali.."

ok. tak nak lawan cakap dah.

kawan-kawan tengok tak wedding bella dengan edward tu?

meh meh saya nak bagi tengok..






mula-mula je dah bagi scene ni dan saya mula tekup mulut. cantiknya!!!
but my sis said, "tak payahlah nak berangan buat your wedding macam ni.."

punah harapan! T_________T



lepas tu zoom pula ke edward. saya nak pengsan! dua orang kesayangan yang kacak bergaya di situ! edward and carlisle!


 kenapa cantik sangat ni??



pengsan untuk kali kedua!



ok ok terpaksa bangun semula untuk tengok next scene

ni dah betul-betul pengsan! cantiknya! the hair-do, the dress.




nak kawan-kawan tengoklah sendiri. saya sakit jantung nak review.





credit gambar:
http://www.weddinginspirasi.com/2011/06/22/bella-swans-wedding-dress-carolina-herrera-resort-2012/

dan

http://news.instyle.com/2011/11/29/bella-wedding-dress-designer-carolina-herrera/


huwaa!! berair mata darah rasanya! i just love everything about bella & edwards wedding!

termasuk invitation card!

haha gila dengan invitation card yang simple ni pun saya boleh jatuh cinta. tapi serius saya memang suka tengok ke'simple'an ini.


tapi kan, saya tak boleh kot nak pakai baju macam tu. kenalah menutup aurat kan? tapi suasana wedding dia tu, aduhai, serius tak dapat nak gambarkan macam mana saya teramatlah jatuh cinta!

haha.

over tau! sangat hiperbola entri hari ni. and the love song pun sangat suwittt~


sampai my sis kata, "i will sing this song on your wedding day!"

so sweet!

nak nangis!


Yang Nak Tengok Breaking Dawn Lagi,
Ms Humaira

8 orang si cantik sudi komen:

nuraien said...

hihihhi..dah tgk..terus macam x sabar nak tgu part 2..aien memang perminat no 1 tau.hihihihi

uMi KaLtHuM said...

ohmaigod!!! santeekkk sesangattt neyhhh!!! arghh kene tgk breaking dawn cecepat...!

Aisyah Humaira said...

aien~
ahahahaha gerammmm kannn!! rasa nak ganti bella dalam citer tu.. hahaha~~


umi~
kan???? geramnyaaaa... nak wedding gini jugakk.. cepat umi cepat gi tengok.. bersedia untuk geram2 dan tekup mulut *wink wink*

dhiera said...

tak sempat lagi nak tengok breaking dawn!!! mau mau tgk~

Aisyah Humaira said...

dhiera~
cepat cepat pegi tengok.. siyes jangan kelip mata masa tengok wedding dorang taw! haha..

cik nora saniey said...

btol2..jgn kelip mata..wedding dress bella sgt awesome!!!!!

Epa Zarifa said...

OMG! kita pun! masa tengok terus pdg incik tunang dgn penuh makna, incik tunang wat bodo je...hahaha cantik sgt!!

Aisyah Humaira said...

cik nora saniey~
kan? hahaha memang tak boleh kelip mata langsung.. terpegun terpana.. terrrr....


Epa Zarifa~
hahahahaha sedihnya tunang buat tak tau gitu je.. geram kan kadang org lelaki ni buat2 tak paham haisy! hahaha..