Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 8 November 2011

Deko Hantaran

Assalamualaikum Semua ^_^

thanks rara and nuraien sebab komen previous entri.

to rara, tu lah pasal. dewan bukan murah kan :'( tambah masa, tambahlah duit. sob sob sob.

to nuraien mungkin betul. kita tak tau apa dalam fikiran ayah kita. huhu.

tak tau kenapa saya rasa tak sedap hati sikit. tak apalah, saya masih positif ^_^

oleh sebab hal dewan belum boleh settle, maka saya alihkan perhatian saya kepada sesuatu yang lain pula. yang saya boleh buat sendiri tanpa melibatkan orang lain.

supaya tak sakit hati.

dan supaya saya puas hati.

hehe.

saya decide untuk buat sendiri hantaran untuk si dia.

saya sukakan kepuasan dalam membuat sesuatu kerja. dan ini adalah majlis perkahwinan kami. sekali sahaja seumur hidup ni insyaAllah. jadi haruslah saya hendakkan KEPUASAN tu ada. ye, tak perlu bajet tinggi, yang penting saya puas dengan hasil air tangan sendiri. walaupun dare sahut cabaran first time nak melenggok tangan menjadi lebih kreatif. ye, saya ni tak kreatif pun!

kami decide warna base untuk majlis kami adalah silver. silver yang macam mana?


haaa tak tak tak ye ye memang wedding dress ni sangat cantik tapi tak mungkin saya pakai dress ini. saya nak silver yang macam ni. ye, ye saya tahu warna ni dah sangat common. tapi pada saya, nampak elegen kalau berwarna perak. lagipun bakal suami berasal dari perak *eh, apa kaitan?*

then si dia memilih turquoise untuk digabungkan dengan silver itu.

saya cuba gugel colour palette. sangat rambang mata. macam mana ni?







hurrmmm

macam tak ada yang berkenan di hati je.

penat je search warna palette ni, sudahnya saya fikir sendiri je, warna lain yang sesuai digabungkan dengan silver dan turquoise idaman hati si dia.

tunggu sale hujung tahun ni untuk beli barang hantaran.

biasa ada sale kan?

kawan-kawan semua beli barang hantaran macam mana ye?

Yg nak buat hantaran,
Ms Humaira.

3 orang si cantik sudi komen:

cik chinta said...

ekekeke...masing2 masih mencari kaler rupenye. majlis bile nih?

rara pinkmafia said...

chaiyok2.

Aisyah Humaira said...

cik chinta~
hehehehe.. dah ada warna pilihan utama. tapi tak tau macam mana nak sesuaikan.. hihi..


rara pinkmafia~
apsal tengok kat internat tak cantik ye? tapi kat dalam kepala ni, cantiknya lah hai..