Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 18 December 2011

Sticky Post: Giveaway from Alang!

Assalamualaikum Semua ^_^

this is sticky post. please scroll down to view latest entry. thanks ya!





jom join GA by Alang (klik gambar tu untuk link ke sana)

ni first time saya join GA haha.

this is the T&C. saya kopipes je dari blog Alang.


Terms and Conditions :

1) Klik, Like this page dan Vote
2) Tell me my friend's FULL name yang appear kat page tu
3) tell me what her current ranking (tengok kat Progress) when you have vote (only can see after you have voted)
4) FOLLOW BLOG ALANG~optional la jugak..tapi follow la ye..hihi
5) Copy LOGO kat atas, dan buat sticky post kat blog korang, LINK dengan BLOG Alang ok! ASK YOUR READER TO GO TO MY BLOG TO JOIN^_^no need longgg post..just the logo and T&C
6) Jangan letak jawapan u 'olls dalam post u'ollss..letak jawapan dgn link blog korang kat komen post ni. Get it?Kat post korang letak logo dan T&C ONLY



hehe meh la tolong kawan Alang dapat tiket free balik Malaysia.

Done voting,
Ms Humaira ^_^

5 orang si cantik sudi komen:

Alang Atie said...

Like3!~

anaztasias nora aira said...

gud luck dear !!!

fazlien said...

i'm done voting 2..gudluck dear=D
hehe..

Madly Mad said...

Good luck tau.
Salam b2b 2012. b2b dari Pahang.
salam perkenalan dari kejauhan.
oh, ive linked u...hope x ksah.
selamat berkongsi tips menarik!


truly,
Syakilla

Aisyah Humaira said...

Alang Atie~
suka3~~ :D


anaztasias nora aira~
haha.. saje saje aje ni.. :D


fazlien~
gudluck to u t0o! ;)


Madly Mad~
salam B2B juga! :D tak kisah pun.. thanks dear.. terharu.. :)