Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 3 December 2011

Lagi 4 bulan 4 minggu?

Assalamualaikum semua! ^_^

kawan-kawan, tadi terbaca kat blog dhiera,

ada grup B2B 2012 kat facebook ^_^

jom kita join jom. boleh share maaaacam-macam ^_~

oh ya. seminggu ni saya tak ada persiapan langsung. serius! sebab kerja di pejabat sangatlah menimbun -__-"

sekarang dah start resah bila tengok wedding ticker tu, 4 bulan lagi? oh my! tapi saya serius tak tahu apa lagi nak buat ni? plus my family pun macam dah slow down sikit. masih belum ada final decision. nak dewan ke, nak buat kat rumah?

saya yang pening kawan-kawan T_____T

start minggu ni sampai bulan mei nanti (which is my BIG day, insyaAllah) saya akan kerap ovetime sebab ada projek yang perlu disiapkan dan masih banyak kerja yang pending.

dengan persiapan kahwin lagi.

saya takut saya kelam-kabut di hujung masa nanti. mana nak kejar kerja, mana nak kejar kahwin.

saya nak start buat hiasan hantaran dan rossette untuk family.

lagi 4 bulan ni, apa yang perlu dibuat ye kawan-kawan?

saya blur. help me plis.. sebab saya rasa tak ada apa pun yang berjalan setakat ni.

ok, saya kena bersiap untuk pergii mengajar hari ni. till meet you girls!

p/s: kita baru create facebook account. do add me ya B2B! ^_^


Yang Blur,
Ms Humaira

8 orang si cantik sudi komen:

cikdidasyuhada said...

hai, sy bru folow blog awk ni. :) lagi 4 bln 4 mggu rasenye dh ptt setel byk bende kan? sy lg 5 bln lbh.tp sy x wat pape persiapan pon lg. cm blur..huk~

dhiera said...

dear... ada checklist thing to do x? klo xda better buat, boleh cek mana yang tak settle lagi~

cik.mila said...

hai b2b..done folo awk n already join dis group..keep in touch k! :)

erin moshimoshi said...

dah ask nak join dear... ade jugak group nie .. nak join ?https://www.facebook.com/groups/258116594245523/

cik chinta said...

me too...tade wat ape langsung. huhu..cuma da tempah handbouqet je..dengan semalam pegi beli brg hantaran. sebab sale :)

Aisyah Humaira said...

cikdidasyuhada~
hai dear, thanks ^_^
hahahaa samalah kita.. tu lah sepatutnya dah banyak benda setel tapi macam tak je.. huhu



dhiera~
ada.. tapi kann tapi kannn apsal macam tak boleh nak buat semua benda.. haha



cik.mila~
yes dear! thanks ya!



erin~
kita dah try bukak link tu, tak boleh pun...



cik chinta~
dah tempah hb? :( bestnya.. barang hantaran pun dah beli.. apa lagi nak buat ni..resah dah.. haha..

mrs irmidrza to be said...

tak lama tuh 4 months..=) dont last minute dear..hehe..folo u dear...folo me back ya..=)

Aisyah Humaira said...

mrs irmidza to be~
kan? tapi apsal rasa macam tak tau nak buat apa.. i oredi follow u dear.. thanks btw ^_^