Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 25 December 2011

DIY untuk baju

Assalamualaikum Semua! ^_~

baru saja siapkan hiasan-hiasan sikit untuk baju so-called engagement day nanti.

nak tengok?



...


...




...


..





....


..



taraaaa..........


hehe. tunggu saja baju sebenar akan di'reveal' nanti. saya takut tak cantik. tapi tadi ibu tengok, dia kata, "cantiknya. comel..."

*grinnnnnn*



hehe haruslah saya suka, kan? sebab kalau tak, ibu tak berapa nak percaya hasil tangan saya. hehe. dapatlah saya bodek-bodek untuk buat sendiri baju nikah nanti. *wink wink*


oh ya, tadi masa pusing-pusing cari manik, saya terjumpa ini..





benda-benda macam ni boleh jumpa banyak kat kedai jual barang jahit dan barang hiasan/aksesori pengantin. kepala dah pusing-pusing fikir apa yang saya nak buat dengan benda ni.
siaplah dia nanti. akan ku potong-potong, kujahit-jahit.

nantikannn...


p/s: oh, si dia MMS gambar cincin tadi *dia balik kampung, tak aci dapat tengok dulu!* tapi saya tak nampak macam mana rupa sebab dia sengaja kaburkan. isy! takpe, sabaaarrrr *memang tak sabar! haha*


Yang cuba jadi penyabar,
Ms Humaira.


*wink wink*

5 orang si cantik sudi komen:

mrs irmidrza to be said...

wahh..menariknya...pandai aisyah DIY bju sendri...miza DIY baju...alamatnya terus jadi kain buruk..hahah..

nuraien said...

bler tunang??

Aisyah Humaira said...

miza~
hahahaha~~~ mana ada pandai pun.. kita ni pun tangan tak bedung.. haha~ tapi saje nak buat jugak.. nak buktikan :P


aien~
ni sohih2 da lama tak baca blog kita.. huhu~ tak tau la bertunang ke hape ain.. tapi ada majlis hantar tanda sikit la.. huhu..

dhiera said...

wiwit..fabric flower kn? ala... tunjuk la betul2. hekhek

Aisyah Humaira said...

dhiera~
hahaaha tunguuuuuuu :P