Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 7 December 2011

Bilangan Hantaran dan Hiasan Hantaran

Assalamualaikum Semua! ^_^

Meriahnya grup Bride to be 2012 kat facebook tu. serius saya memang susah nak follow sangat lantaran kerja di pejabat yang menumpuk. thanks untuk kawan-kawan yang sudi approve friend request saya! ^_^

saya masih belum habis beli barang-barang untuk dibuat hantaran rupanya. tiba-tiba si dia dah naikkan bilangan dulang. 7 berbalas 9! aih, sedangkan 5 berbalas 7 tu pun, saya tak tahu nak letak apa dalam 7 dulang tu, inikan pula 9 dulang? dia ni memang saje tau?

tadi masa rehat-rehat sekejap, saya terbayang macam mana nak hias hantaran saya.


bakul-bakul macam ni boleh recycle semula. untuk rumah baru kami! ^_~


lepas tu saya terbayang ini...




dan saya tahu saya ada ini...


yummm.. tak sabarnya nak buat! tapi kena tunggu dah dekat hari baru buat. kalau tak, tak tau nak simpan kat mana semua bakul hantaran tu. haha..

macam mana kawan-kawan buat preparation awal-awal ye? hasil semua tu simpan kat mana? haha. setakat ni saya simpan bawah meja belajar adik saya. kesian dia.

thee~

macam mana preparation kawan-kawan yang lain?


Yang Masih Berfikir,
Ms Humaira

12 orang si cantik sudi komen:

FY said...

Hye Humairan

FY rasa idea yang best..bakul rotan+pearl+fabric flowe! wahhh..cantik tau =)

Aisyah Humaira said...

FY~
dear, dalam kepala ni memang laaaa cantik sangat tapi tak tau lah dapat kat tangan yang keras ni apa jadinya nanti.. hahaha~

erin moshimoshi said...

wahh cntik ..erin kai polisterin je jimat

rara pinkmafia said...

rara dh settel.xyah pk dh.hehehe

nuraien said...

hye aisyah..aien snjk dah ada fb b2b..mlz dah nie nk update blog..kihkih

Cik Fifi said...

Saya simpan dalam kotak. Kotak tu letak je dalam bilik..Saya takot nak tangguh kerja.Skrg ni HB, corsage dn kad undangan ada yg dh siap. walaupun majlis lagi 11 bln.hehehe

dhiera said...

tak sabar nak tgk outcome dia.
setuju dgn kamu. nanti boleh recycle semula bakul tu~

Aisyah Humaira said...

erin~
polisterin? alamak.. tiba2 rasa nak guna polisterin juga~ haha~~ tapi tak pe kot.. stick pada pilihan ini ^_^


rara~
hahaha~ rara dah selamat.. tinggal kami B2B 2012 ni berdebar-debar & risau2 buat preparation :P


aien~
hai aien! aloo takmo la gitu.. kita jarang sikit buka fb sob3~~~


cik fifi~
waaaa... hebatnyaaa... tu la duk tengah cari kotak sekarang ni.. habis rumah tu penuh dengan kotak nanti ahhaha~


dhiera~
alamak, malu + segan lak kalau tak jadi nanti.. erkk~~
ye, memang terfikir untuk recycle aje semua tu.. wahaha~

Serigala Maroon said...

i buat bakul by recycle newspaper. sume nya i simpan dlm plastik. majlis nya lambat lg kut huhu, tp i prepare awal :)

untuk hiasan bunga xtau lg nak hias canne :(

Aisyah Humaira said...

Serigala Maroon~
bakul recycle newspaper? wah, gigihnya! hebat la.. tapi rumah kita memang takde newspaper.. hihi..

takpe. bakul tu susah nak buat, so prepare awal takde la kelam kabut nenti ;)

norfadillah said...

wah .. pearl !!!
i like pearl ... :-)
sedih ... tak de sapa approve saya jadi friend kat bride to be 2012 kat FB .
*minta simpati*

Aisyah Humaira said...

norfadillah~
kannn... cantik sangat pearl.. :P
aa.. ye ke tak approve? mebi admin lom bukak fb kot..