Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 24 December 2011

First DIY successful!

Assalamualaikum Semua! ^_~

hey hey.. kita sekarang tengah excited tunggu 1 januari ni. layak ke kita nak rasa excited ye? hehe.

baju yang mak kita jahit tu kita ada nak ubah sikit. nak tambah lagi sikit perincian. nanti kita tunjuk teaser ye. baju tu kat dobi sekarang. isnin nanti baru ambil. kejap lagi nak keluar beli perincian nak tambah kat baju 1 januari nanti. seronok!

nak tunjuk sikit benda ni kat kawan-kawan semua...


gigih ni siapkan benda ni. wahahaha~ padahal nak guna ada lah lagi 4 bulan. kita cuma takut kita tak sempat siapkan sebab masa tu mesti lebih banyak masa kat office dari kat rumah. ni pun dapat siapkan sebab tak sihat, boss suruh rest kat rumah, boleh lah menyiapkan benda ni tengah-tengah duduk saje tu.

weehuuu~~~ excited ni. kita letak benda-benda ni kat pasu dalam bilik sendiri. jadi hiasan sementara 4 bulan lagi.



Yang Gementar,
Ms Humaira.

p/s: semoga 1 januari nanti berjalan dengan lancar. amin. ^_^

6 orang si cantik sudi komen:

ni@ @in said...

fabric hb kan??comel2(^__^)

Sfarlina said...

wow teaser gitu..hihik.. nti tunjuk full tau~ ;p

Cik Zimie said...

apa agaknya menatang tu ye humaira?hihi macam hb pon ade.

Aisyah Humaira said...

nia ain~
huhu.. kita rasa kita prefer HB guna fresh flower.. :D


sfarlina~
tungguuuu.. 4 bulan lagi.. hehe.. :D


cik zimie~
kannn.. macam HB pun ada.. tapi bukan itu.. hehe..

norfadillah said...

untuk hantaran ek :-) gigih yek ..

Aisyah Humaira said...

norfadillah~
hahahaha gigih tu harus! haha.. jadi tak jadi belakang kiraaa ;D