Love is in the air

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 4 December 2011

Jom Pilih Kad Kahwin

Assalamualaikum Semua ^_^

seriously girls, lepas je tengok Breaking Dawn hari tu, saya dah ubah sikit perancangan tentang kad kahwin saya.

macam dalam entri ini, banyak juga kan syarat yang saya letak untuk kad kahwin saya. sekarang tengah fikir idea macam mana yang best. supaya tak dikatakan 'tak pernah dibuat dek orang'. yelah, dah lah kad kahwin tu nanti untuk kedua-dua belah pihak. saya risau mak ayah si dia kurang berkenan sikit. risau juga dia kata kat anak dia, "dia orang bandar. ginilah..."

oh janganlah harapnya. setakat ni hubungan saya dengan bakal keluarga mertua masih baik. saya cuma nak satu kelainan tapi boleh diterima ramai, dan logik.

logik tak kalau kad-kad macam ni, (semua curik kat gugel)























what do you girls think? ke ada yang pernah buat, saya je yang tak tahu. thee~



Yang sedang pilih-pilih kad kahwin,
Ms Humaira

4 orang si cantik sudi komen:

nuraien said...

ala..mencinye..comel sgt kad gitu..simple je..no 2 cantik.hihihi

maryaaaaaaa said...

sy pun suka kad2 jenis mcm ni.hehe. simple and sweet :)

rasanya skrg byk dh org buat jenis2 mcm ni.. so maybe boleh diterima je ni... good luck cari kad idaman :)

Aisyah Humaira said...

aien~
tengok tak citer mohabbatein? tu daun yg glamer dalam citer tu kan? hehe..


marya~
tu la.. macam dah ramai je yang buat camtu.. so takde la nak kata tak pernah dibuat dek orang kan? ;)

utusanpengantin.com said...

Wedding Card? Tq tag? Sticker?
Smua ada d utusanpengantin.com (^.^)Y